Söylenti: Sıradaki Assassin's Creed, Mısır'da!

Bakalım Ubisoft, sıradaki AC'nin nerede geçebileceğini çözmemiz üzere bir şifre yayınlayacak mı?
16.11.2011 21:22 Levent Polater

 
    Yeni ve iddialı bir biçimde verilen bir söylentiye göre sıradaki Assassin's Creed veya diğer adıyla Assassin's Creed 3 Mısır'da geçebilir.
 
    Bununla ilgili ilk rapor, PSM3 dergisinin yeni sayısından gelmişti. Derginin söylenti köşesinde 2012'de çıkacak yeni Assassin's Creed'in en azından belli bir kısmının Mısır'da geçebileceğine değinildi. Bununla ilgili bir diğer rapor ise bizzat Assassin's Creed: Revelations'ın kendisinden geliyor.
 
    Sıradaki paragraf spoiler içerir

    Assassin's Creed: Revelations'ın sonunda Altair'in oğlu Darim, bazı Assassin kitaplarını Alexandira, yani eski Mısır başkentine götürdüğüne işaret ediyor. Bu da bir sonraki oyunun Mısır'da geçebileceğine dair en büyük işaretlerden biri. Daha önce de Ubisoft'un sıradaki Assassin's Creed'in büyük bir yapım olacağını belirttiğini hatırlıyoruz. Mısır'da geçebilecek bir Assassin's Creed'in ana karakteri de farklı biri olarak karşımıza çıkabilir.
 
    Yine de şimdilik tüm bu bilgileri "söylenti" sınıfında tutmakta fayda var.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed: Revelations Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler