Söylenti: Sony ve Konami İki Silent Hill Oyunu Üzerinde Çalışıyor

13.03.2020 12:29 Gazali Çetinkaya

 
Güvenilir korku oyunları haber sitesi Rely on Horror'un kaynaklarına göre, Sony Interactive Entertainment ile Konami iki yeni Silent Hill oyunu üzerinde çalışıyor.
 
Bunlardan ilki SIE Japan Studio tarafından geliştiriliyor ve ekipte 1999'da çıkan Silent Hill yönetmeni ve yazarı Keiichiro Toyama, serinin bestecisi Akira Yamaoka ve yaratık tasarımcısı Masahiro Ito yer alıyor. Oyunun soft reboot olacağı belirtilmiş. Yani direkt olarak remastered veya remake değil daha çok seriyi yenilemek gibi. 2018'de PlayStation 4 için çıkan God of War oyunu buna örnek olabilir.
 
Diğeri ise Kojima Productions'ın iptal edilen Silent Hills oyununu tekrar canlandırma projesi. Rely on Horror'un kaynaklarına göre Sony Interactive Entertainment; Kojima Productions ile Konami arasındaki buzları eritmeye çalışıyor.
 
Bundan önce de Resident Evil 3 remake ve Resident Evil 7 indirilebilir içeriği Not a Hero ile ilgili bilgileri sızdıran AestheticGamer, Konami'nin iki Silent Hill oyunu üzerinde çalıştığını iddia etmişti. AestheticGamer bu oyunlardan birinin soft reboot, diğerinin de Telltale ile Until Dawn tarzı bölümler halinde yayınlanacak bir oyun olduğunu ileri sürmüştü.

Ardından Konami "Şu noktada, herhangi bir şey paylaşamayız fakat kullanıcıların geri bildirimlerini dinliyoruz ve bir sonraki oyunu sağlamanın yollarını düşünüyoruz." demişti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Silent Hills Platformlar: PS4 Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 29 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 2 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 4 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 4 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 6 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler