Söylenti: StarCraft Remastered Bu Yıl Çıkış Yapacak

14.03.2017 16:40 Gazali Çetinkaya

 
   Geçtiğimiz yıl Blizzard'ın başarılı strateji oyunu StarCraft'ın remastered sürümünü bu yıl çıkaracağı yönünde söylentiler bulunuyordu. Şimdi ise bu söylentilere bir yenisi daha eklendi. 
 
   Sports Seoul tarafından gelen bilgilere göre, orijinal StarCraft'ın güncellenmiş sürümü bu yıl mayıs veya haziran ayında çıkış yapacak. "StarCraft: Remastered" adıyla sunulacağı belirtilen oyun yüksek çözünürlüklü grafiklere ve güncellenmiş bir Battle.net hizmetine yer verecek ancak oynanış kısmına dokunulmayacak. 
 
   Sports Seoul ayrıca BlizzCon 2016'dan beri pek çok kişinin StarCraft Remastered hakkında bilgi sahibi olduğunu ve önümüzdeki haftalarda resmi bir duyuru yapılması gerektiğini de sözlerine ekledi. 
 
    Blizzard tarafından henüz konu hakkında bir resmi açıklama yapılmadı. 
 
    StarCraft 1998 yılında çıkış yapmıştı. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
StarCraft II: Legacy of the Void Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: RTS Çıkış Tarihi: 10 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 1 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 1 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 2 Saat önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 2 Saat önce Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler