Söylenti: The Legend of Zelda: The Wind Waker HD ve Twilight Princess HD Switch'e Gelecek

23.02.2021 16:46 Gazali Çetinkaya

 
The Legend of Zelda: Skyward Sword HD geçtiğimiz hafta Switch için duyuruldu ve 16 Temmuz'da çıkış yapacak. Görünüşe göre önceki nesillerden Switch'e gelecek tek Zelda oyunu Skyward Sword HD değil.

VentureBeat'ten Jeff Grubb'ın belirttiğine göre The Legend of Zelda: The Wind Waker HD ve Twilight Princess HD de Switch'e çıkacak.

Jeff Grubb, resmi duyurunun Skyward Sword HD piyasaya sunulduktan sonra bu yaz yapılacağını ifade etti. Skyward Sword HD üzerindeki ilginin kaybolmaması adına henüz bahsetmek istemedikleri söyleniyor.

Video Games Chronicle'dan Andy Robinson da bu iki oyunun Switch versiyonlarının %100 olduğunu söyledi. 
 
2020, Super Mario'nun 35. yıl dönümüydü ve önceki nesillerden pek çok Mario oyunu Switch'e geldi. 2021 de The Legend of Zelda'nın 35. yıl dönümü ve Zelda için de bir benzerini göreceğiz gibi duruyor.
 
Nintendo ayrıca The Legend of Zelda: Breath of the Wild'ın devam oyunu hakkında daha fazla bilgiyi bu yıl içinde paylaşacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 4 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler