Söylenti: Vice City Şehri GTA 6'da Yer Alabilir

04.07.2021 09:32 Mehmet Tandoğan

 
 
Grand Theft Auto serisindeki tüm oyunlar hayranlar arasında anında popüler olan yapımlardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Serinin ilk oyunlarından biri olan Vice City'nin başarısı döneme damgasını vurdu. Yeni çıkan sızıntı ise Vice City şehrinin yeni GTA oyununda yer alacağını öne sürüyor.
 
Grand Theft Auto Vice City oyunu Miami'de geçiyor ve çıkan sızıntılar GTA 6'nın bu şehri içerisinde barındıracağını öne sürüyor. Rockstar Games yeni GTA hakkında hiçbir bilgi vermese de yeni bilgiler tanınmış kişilerce internet ortamına aktarılıyor. En son sızıntı  Tom Henderson'dan geliyor. Geçtiğimiz günlerde Henderson GTA 6'nın 2025'e kadar çıkmayacağını öne sürmüştü. Şimdi ise oyuna Vice City şehrinin gelebileceğini öne sürüyor. Ayrıca artık kadın bir karakterin de oyuna dahil olacağını belirtiyor.
 
Henderson, oyun haritasının zamanla önemli ölçüde büyüyeceğini ve gelişeceğini de belirtti. Bu tür sızıntılar daha ortaya çıkmaya devam edecek. Rockstar Games'den resmi olarak bir açıklama gelmediği sürece beklentileri düşük seviye tutmanın faydası olacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto VI Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 7 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 7 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 8 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 9 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler