Söylenti: Yeni Bir Batman ve Suicide Squad Oyunu Geliştiriliyor

05.06.2016 09:28 Gazali Çetinkaya

 
   Geçen hafta gelen Injustice 2 söylentisinden sonra şimdi de bir başka Fransız oyun sitesi, Warner Bros'un DC evrenine ait iki oyun üzerinde çalıştığı söylentilerini ortaya attı.
 
   AddictedToSeries'in yaptığı habere göre Damian Wayne yani Robin'in olacağı yeni bir Batman oyunu ve Warner Bros Montreal (Batman: Arkham Origins'ten hatırlıyoruz) tarafından Suicide Squad oyunu geliştiriliyor.
 
   Batman oyununda Robin'in olacağı bilgisinin dışında oyunda gece gündüz döngüsü, batcycle, geliştirmelerin yapılacağı batcave ve bence en önemlisi Gotham City'nin diğer oyunlara göre daha canlı olacağı söylenti olarak karşımızı çıkıyor.
 
   Diğer oyunları oynayanların bileceği üzere sürekli gece olması ve şehirde sivil halkın olmaması oyuna tam bir eksi olarak etki etmese de eğer yukarıda saydıklarımın olması durumda oyun gerçekten kendini bir üst seviyeye taşıyabilir. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman: Arkham Knight Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Haziran 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 4 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 4 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 5 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 6 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler