Söylenti: Yeni Call of Duty Oyunu Vietnam Savaşında Geçecek

21.04.2020 20:33 Gazali Çetinkaya

 
Her yıl olduğu gibi bu yıl da yeni bir Call of Duty oyunu yolda ve yine her yıl olduğu gibi oyunla ilgili söylentiler ortaya çıkmaya başladı.
 
Jason Schreier tarafından belirtilene göre, bu yıl çıkacak yeni Call of Duty oyunu Soğuk Savaş / Vietnam Savaşı döneminde geçecek. Black Ops serisi ile bağlantılı olacak ve o evrenin bir parçası olacak fakat daha önce ortaya atılan söylentilerde olduğu gibi Black Ops reboot olmayacak. 
 
Jason Schreier oyunun isminin Call of Duty: Vietnam olduğunu duymuş. Planlanan çıkış tarihi sonbahar 2020.
 
Yayıncı Activision ve geliştirici Treyarch tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Call of Duty oyunları genellikle Mayıs ayında duyuruluyor. Muhtemelen yakında oyun hakkında daha fazla şey öğreneceğiz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops 4 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 12 Ekim 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 24 Dk önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 1 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 2 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 3 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler