Söylentiye Göre Ahsoka Tano'ya Odaklanan Bir Dizi Geliştiriliyor

18.05.2020 13:03 Özgür Eroğlu

 
Disney'in, Disney+'ı hizmete açmasından bu yana, sürekli yeni Star Wars yapımları duyuyoruz. Diğer yapımların çoğu onaylansa da bu yapımın sadece bir söylentiden ibaret olduğunu hatırlatalım. Ancak güçlü bir söylenti.
 
Söylentiye göre Disney+ için hazırlanan yeni bir Star Wars dizisi hazırlanıyor ve Ahsoka Tano karakterine odaklanacak ve Rosario Dawson tarafından canlandırılacak. Ahsoka Tano'yu ilk kez Star Wars The Clone Wars animasyonunda Anakin'in bir padawanı olarak görmüştük. İkinci sezon için çalışmaları devam eden The Mandalorian dizisinde Ahsoka Tano'nun olacağı da geçtiğimiz aylarda açıklanmıştı.
 
Ahsoka Tano dışında diziye katılacak olan diğer karakterlere bakıldığında da aslında Tano için bir altyapı oluşturulmaya çalışılıyor diyebiliriz. Ayrıca kadın karaktere odaklanacak bir Star Wars dizisinin geliştirildiğini de biliyoruz.  
 
The Mandalorian ikinci sezonunu izleyince sanırım durumun doğruluğunu öğreneceğiz. The Mandalorian'ın ikinci sezonu Ekim 2020 tarihinde yayınlanacak.  
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Star Wars Dağıtıcısı: Star Wars Tür: bilim kurgu macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 7 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 8 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 9 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 10 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler