Söylentiye Göre Square Enix, Disney+ İçin Bir Kingdom Hearts Dizisi Üzerinde Çalışıyor

27.05.2020 18:11 Özgür Eroğlu

 
Söylentiye göre ilk oyunu 2002 yılında çıkan, Square Enix tarafından geliştirilen Kingdom Hearts serisinin dizisi üzerinde çalışılıyor.
 
Habere geçmeden önce bilgilerin şimdilik söylentiden ibaret olduğunu hatırlatalım.
 
The Cinema Spot'ta haber editörü olarak çalışan Emre Kaya; Square Enix'in şu anda bir Kingdom Hearts dizisi üzerinde çalıştığını açıkladı. Bunun üzerine MCU Cosmic'in kurucusu Jeremy Conrad, haberin doğru olduğunu söyledi.
 
Söylentiye göre Disney daha önce kendisi yapmak istemiş, ancak istedikleri gibi olmamış Bunun üzerine Disney, Square Enix'ten Unreal Engine motoru ile geliştirilen bir pilot bölüm yapmasını istemiş. Şu anda Square Enix pilot bölüm üzerinde çalışıyor.
 
Eğer bu söylentiler doğruysa, yakın bir zamanda resmi bir duyuru yapılacaktır.
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Senua’s Saga: Hellblade II İçin Türkçe Dil Desteği Eklendi 3 Dk önce Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Bu Sonbaharda Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor 10 Dk önce Manor Lords Steam'de 3 Milyon İstek Listesi Sayısına Ulaştı 12 Dk önce Kingdom Come: Deliverance 2'ye Türkçe Dil Desteği Eklendi! 41 Dk önce Fallout 76'ya Yeni Bölge Geliyor: Skylive Valley 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler