Space Channel 5 VR: Kinda Funky News Flash! 26 Şubat'ta PlayStation VR için Çıkacak

10.02.2020 09:23 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Grounding, Inc. Space Channel 5 VR: Kinda Funky News Flash! PlayStation VR versiyonunun 26 Şubat'ta $39.99 fiyattan çıkış yapacağını duyurdu.

HTC Vive, SteamVR ve Oculus Quest versiyonlari çıkış tarihi henüz açıklanmadı.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Her yaş ve yetenek için tasarlanmış, öğrenmesi kolay danslarla gevşeyin. Hareketleri ekrandaki komutlarla eşleştirmek size sadece skor kazandırmakla kalmayacak, aynı zamanda evreni de kurtaracak.

25. yüzyıla seyahat edin, Space Channel 5'in en iyi muhabiri Ulala'ya yetişin ve insanları istekleri dışında dans etmeye zorlayan gizemli bir olayı araştırın.

“Morolians” olarak bilinen yağmacı bir uzaylı ırkı tarafından yayılan bu ritim salgınını önlemek için uzaylıları kendi oyunlarında yenmeli ve galaktik sahnede daha iyi performans sergilemelisiniz.

Gücünüz dans etmek ve göreviniz Dünyayı korumak. SEGA'nın hit serilerinden biri olan bu serinin Space Channel 5 oyununda müzik dolu dünyayı gezin ve eğlenceli melodiler çalarken hayat kurtaran dans hareketlerinde ustalaşın.

 
Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Space Channel 5 VR: Kinda Funky News Flash! Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Grounding Inc. Dağıtıcısı: Grounding, Inc. Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan Assassin's Creed Mirage Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabiliyor 17 Nisan GTA Yayıncısı Take-Two İşten Çıkarmalara Hazırlanıyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler