Space Hulk: Deathwing'e Küçük Bir Erteleme Geldi

07.12.2016 23:12 Gazali Çetinkaya

 
   Focus Home Interactive bugün yaptığı duyuru ile birlikte Space Hulk: Deathwing'in ertelendiğini açıkladı. İyi haber ise sadece bir hafta ertelendi. Daha öncesinde 9 Aralık tarihinde PC için sunulması planlanan oyunun açıklanan yeni PC çıkış tarihi ise 14 Aralık. Space Hulk: Deathwing'in bu küçük ertelemeyi almasının sebebi ise oyunun çıkışında en iyi deneyimin kullanıcılara sunulmasının istenmesi olarak belirtildi.
 
    Space Hulk: Deathwing şu an Steam'de limitli bir süreliğine indirimli olarak 59,50 TL'den satılıyor. Oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 
   Warhammer 40,000 evreninde ve FPS türünde geliştirilen oyunun PlayStation 4 ile Xbox One'a ise 2017 yılında gelmesi bekleniyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Space Hulk: Deathwing Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Streum On Dağıtıcısı: Full Control Tür: FPS Çıkış Tarihi: 14 Aralık 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri -41 Sn önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama 4. Haftada Galibiyet Gecesi! 1 Saat önce Stellar Blade İçin Çıkış Fragmanı Yayınlandı 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da Eternal Fire İçin Playoff Etabına 1 Adım Kaldı! 1 Saat önce Blizzard, BlizzCon 2024 Sunumunu İptal Etti 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler