Space Jam: A New Legacy The Game 15 Temmuz'da Çıkış Yapacak

24.06.2021 13:31 Mehmet Tandoğan

 
 
Warner Bros ve Microsoft, yeni bir Space Jam oyununu duyurdu. Ancak, ilk düşünülenin aksine bu bir arcade basketbol oyunu olarak karşımıza çıkmayacak. Space Jam: A New Legacy The Game, 2D retro - beat 'em up tarzı ile olarak oyunculara sunulacak.
 
Space Jam: A New Legacy – The Game, Bugs Bunny ve Lola Bunny'nin yanı sıra Tune Squad'ın en yeni üyesi LeBron James'i de içeriyor. Oyuncular, çılgın bir basketbol oyununda Goon Squad ile mücadele edecek
 
Space Jam: A New Legacy The Game, 15 Temmuz'da Microsoft Store'da oynaması ücretsiz bir oyun olarak çıkış yapacak. Xbox sahipleri 15 Temmuz’dan itibaren oyuna Microsoft Store üzerinden de erişebilecek. Ek olarak oyun 1 Temmuz’da Xbox Game Pass Ultimate’a gelecek.
 
Ek olarak Microsoft, Xbox için Space Jam temalı özel oyun kollarını duyurdu. Bu kollar Tune Squad, Goon Squad ve Serververse temalarıyla oyunculara sunulacak. Oyun kumandaları 8 Temmuz tarihinde satışa sunulacak.
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 8 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler