Spacebase Startopia 2021'e Ertelendi

10.09.2020 14:37 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Kalypso Media ve geliştirici Realmforge Studios, 23 Ekim'de çıkması planlanan Spacebase Startopia'yı 2021'e erteledi.
 
Oyun, Temmuz ayında düzenlenen kapalı betadaki geri bildirimler sonucu ertelenmişe benziyor. Realmforge Studios tarafından belirtilene göre "Yeni çıkış tarihi bize daha fazla geliştirme süresi tanıyarak oyunu mümkün olan en yüksek kalite seviyesine ulaştırmamıza ve hayranlar ile betayı test eden kullanıcıların yüksek beklentilerini karşılamamızı sağlayacak. Ayrıca bu erteleme, oyunun ilk günden daha fazla platforma ve bölgeye çıkış yapacağı anlamına geliyor." 
 
2021'de Windows PC, Mac, Linux, PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch için çıkacak.
 
Spacebase Startopia ekonomik simülasyon, imparatorluk kurma ve gerçek zamanlı strateji unsurlarını bir araya getiriyor. 10 görevden oluşan tek oyunculu senaryo modunda amacınız galaksiler arası bir uzay istasyonu oluşturmak ve ardından uzaylı ziyaretçilerinizin istek ve ihtiyaçları ile ilgilenmek, düzenli olarak kâr yapmaya çalışmak ve evrende bilinen en cazip ticaret ve turizm merkezi haline gelmek.

Steam'de standart sürüm %10 indirimle 161,10 TL ve genişletilmiş sürüm 179,10 TL.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Spacebase Startopia Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Realmforge Studios Dağıtıcısı: Kalypso Media Tür: Strateji Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 2 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 2 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 2 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 3 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler