Spawn Filmi İçin Çalışmalar Devam Ediyor

26.05.2020 13:31 Özgür Eroğlu

 
Todd McFarlane tarafından yaratılan ve yayıncılığını Image'ın yaptığı Spawn karakterinin filmi için çalışmalar devam ediyor. Filmin yapımcısı Jason Blum açıkladı.
 
Comicbook'a konuşan filmin yapımcısı Jason Blum, Spawn filmi için çalışmaların hala devam ettiğini ve daha detaylı haberlerin de geleceğini açıkladı. Filmin yönetmenliğini, karakterin yaratıcısı olan Todd McFarlane'in yapacağı biliniyor. Bunun dışında Spawn karakterini Jamie Foxx, Twitch Williams karakterini Jeremy Renner canlandıracağı biliniyor.
 
Spawn, ilk kez 1992'de yayınlanan bir çizgi roman serisi. Oldukça vahşet dolu olduğunu söylemek gerek. Bu yüzden filmin de mutlaka bu şekilde olması gerekiyor. Zaten Todd McFarlane'in projenin içinde olduğunu düşünürsek kaliteli bir yapım izleme ihtimalimiz oldukça yüksek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 2 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 3 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 4 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 5 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler