SpellForce III Reforced'un Konsol Sürümleri 7 Haziran'a Ertelendi

16.02.2022 19:49 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı THQ Nordic ve geliştirici Grimlore Games, SpellForce III Reforced'un PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Xbox One sürümlerini daha önce duyurulan 8 Mart çıkış tarihinden 7 Haziran'a erteledi.
 
THQ Nordic'in belirttiğine göre gecikme sebebi: "Oyun piyasaya çıkmadan önce mümkün olan en iyi durumda olduğundan emin olmak istemelerinden" kaynaklanıyor.
 
Sene 518. Büyücü Savaşları olarak bilinen hain büyücülerin isyanı, kraliyet tarafından bastırıldı. Bu zaferin bedeli ağır oldu. Bütün bölgeler anarşi içinde, mülteciler barınacak yer arayarak diyar diyar dolanıyor ve ""Yakan Kan"" adında gizemli, ölümcül bir salgın hastalık hızla yayılıyor. 
 
SpellForce III Reforced artık PC için mevcut.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
SpellForce III Reforced Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Grimlore Games Dağıtıcısı: THQ Nordic Tür: Rol Yapma Oyunu (Ryo) Çıkış Tarihi: 7 Aralık 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kameralarla Hayatta Kalacağınız Korku Oyunu Poltergeist Watcher Geliyor 3 Dk önce Umamusume: Pretty Derby – Party Dash 30 Ağustos'ta PC ve Konsollar için Çıkış Yapıyor 5 Dk önce The Quintessential Quintuplets: Gotopazu Story 2nd PS4 ve Switch için Duyuruldu 1 Saat önce Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler