Spider-Man: Miles Morales 1.10 Güncellemesi Performansı Arttırıyor

02.07.2021 13:09 Mehmet Tandoğan

 
 
Insomniac Games, PlayStation 5'te Spider-Man: Miles Morales için başka bir güncelleme yayınladı. Bu yama içerisinde en dikkate değer iyileştirme, Performance RT grafik modundaki ışın izlemeli yansımaların kalitesi.
 
Performance RT, Spider-Man: Miles Morales'e güncellemeyle eklenmişti. Oyunu başlatma esnasında ışın izleme etkinken 30 FPS, 4K ve ışın izleme olmadan ise 60 FPS modları arasında seçim yapabiliyorsunuz.
 
Performace RT modu ışın izleme ile 60 FPS'lik bir performans sunarken çözünürlüğü 1440p'ye düşürüyor. Insomniac, ilk Spider-Man oyunlarının PS5 remaster'ına da Performance RT modları ekledi.
 
Yama notları
 
- Kararlılık düzeltmeleri ve performans iyileştirmeleri yapıldı.
- Performance RT grafik modunda ışın izlemeli yansıma kalitesinde iyileştirmeler yapıldı.
- Belirli yayalarda hareket bulanıklığı sorunu düzeltildi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Spider-Man Platformlar: PS4 Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler