Spider-Man'in 1.100 Dolarlık Figürü Ön Siparişe Açıldı

20.10.2019 17:48 Özgür Eroğlu

 
2018 yılının en iyi oyunlarından olan, yayıncılığını Sony'nin, geliştiriciliğini ise Insomniac Games'in yaptığı Spider-Man oyunun yeni figürü satışa çıktı. Koleksiyoncular için satılan bu figür gerçekten çok kaliteli.
 
Bu kalitenin getirmiş olduğu yüksek fiyat da var tabii. Figürün fiyatı 1.100 $. Evet figür gerçekten muazzam duruyor ancak fiyat biraz yüksek gibi. Özellikle Türkiye için oldukça yüksek bir fiyat. 
 
Yine de figürü satın almak isterseniz veya incelemek isterseniz buraya tıklayabilirsiniz. Figür şu anda ön siparişte ve dağıtımlar Ocak - Mart 2021 yılında başlayacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Spider-Man Platformlar: PS4 Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler