Spintires'da Değişik Hava Koşulları ve Farklı Bölgeler Gelebilir

26.06.2014 20:08 Ömür Gencer


     Birbirinden güçlü dev tırlarla, kamyonlarla ve jiplerleçamura batmaya doyamayacağınız Spintires oldukça değişik bir oynanış sunuyor. Oyunun geliştirici Oovee Games Studios, Spintires için daha fazla içerik getirmeyi planladıklarını belirtti.
 
     Reddit'te düzenlenen bir soru-cevap etkinliğinde geliştirici firma, oyuna yeni eklentiler getirmeyi düşündüklerini; bu eklentilerin bazılarının bedava sunulacağını bazılarının ise üzerinde çalıştıkları zamana göre paralı olabileceğini açıkladı. Buna rağmen firma şu an için DLC'lerden çok ana oyunu tamamlamaya yönelmiş durumda.
 
     Şimdilik Rus, araçlarına ve bölgelerinin bulunduğu oyun için gelecek zamanlarda başka bölgeden araçlar ve bölgeler eklenebileceği duyuruluyor. Bunun yanında değişik hava koşulları da firmanın plan listesi arasında. Yani yakında oyunda yağmur ve rüzgar seçeneklerini görebileceğiz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Spintires Platformlar: PC Geliştirici: Oovee Game Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 13 Haziran 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Eternal Fire, CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Etabına Yükseldi! 1 Saat önce Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler