Splinter Cell: Chaos Theory 3DS'te Nasıl?

18.06.2010 12:04 Alkan Adakaner


 
     3DS'te herkesin gözü Metal Gear Solid: Snake Eater'ın üzerindeyken sessiz sedasız olarak Tom Clancy's Splinter Cell: Chaos Theory de duyurulmuştu. Böylece bu ünlü seriyi ilk defa 3D oynama şansını yakalayacağız.
 
     Ubisoft tarafından yayınlanacak oyunun yapımcısı taşınabilir cihazlardaki oyunları ile taıdığımız Gameloft olacak. Sanırım geliştirici nedeniyle oyunun grafikleri MGS: Snake Eater'ın çok gerisinde gibi görünüyor. Yine de son halini beklemek gerek.
 
     Hardcore oyunculara hitap eden oyunlardan birisi olması nedeniyle önemli bir yapım olan Splinter Cell: Chaos Theory, kuşkusuz 3DS'i daha çekici hale getirecektir. Oyunun diğer versiyonlara göre 3D dışında bir yenilik içerip içermeyeceği konusunda henüz bir bilgimiz yok, ama 3DS'in çıkış oyunlarından birisi olacağını düşünüyoruz.
 
      Oyunun ilk ekran görüntülerine buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tom Clancy's Splinter Cell 3DS Platformlar: 3DS Geliştirici: Gameloft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Tactical Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 28 Mayıs PlayStation Plus'a Haziran Ayında Gelecek Oyunları Açıklandı 28 Mayıs Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 28 Mayıs Dragon's Dogma 2'nin 40 Günde 3 Milyon Adet Sattığı Açıklandı 28 Mayıs Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 28 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler