SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated ‘Multiplayer’ Fragmanı

04.06.2020 22:29 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı THQ Nordic ve geliştirici Purple Lamp Studios, SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated'ın çok oyunculu modunu tanıttığı yeni bir oynanış fragmanı yayınladı.

Çok oyunculu modda oyuncular bir arkadaşıyla birlikte çevrimici veya yerel olarak aynı ekranda Robo-Squidward ve çeşitli düşmanlara karşı savaşacak. 26 ada bölümü ve her biri benzersiz saldırı yeteneğine sahip yedi oynanabilir karakter içerecek.

SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated 23 Haziran'da PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkacak.

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Purple Lamp Studios Dağıtıcısı: THQ Nordic Tür: Aksiyon Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 7 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 7 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 7 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 8 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler