SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake Duyuruldu

17.09.2021 23:36 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı THQ Nordic ve geliştirici Purple Lamp Studios, SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake'i PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam) için duyurdu. Bir çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Yepyeni macera oyunu SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake ile 30'dan fazla kozmik görünüm elde ederek, evreni kurtarmak için yedi farklı dünyayı keşfedin.
 
Dilekleri yerine getiren Denizkızının Gözyaşları, SüngerBob ve Patrick'in ellerinde... En kötü ne olabilir ki? Elbette, evreni bir arada tutan kumaş sökülebilir ve Dilekler Alemi'ne portallar açılabilir. Ama herkesin sevgilisi SüngerBob bu sorunu çözebilir. Hem de doğru kozmik kostümle.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1282150/SpongeBob_SquarePants_The_Cosmic_Shake/ 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Senua’s Saga: Hellblade II İçin Türkçe Dil Desteği Eklendi 1 Saat önce Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Bu Sonbaharda Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce Manor Lords Steam'de 3 Milyon İstek Listesi Sayısına Ulaştı 1 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'ye Türkçe Dil Desteği Eklendi! 1 Saat önce Fallout 76'ya Yeni Bölge Geliyor: Skylive Valley 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler