Spooky Men Adlı Oyun Steam'de 100.000 TL'den Satılıyor

18.07.2023 17:12 Mehmet Tandoğan

 
 
Bloody Bear adlı geliştirici tarafından geçtiğimiz aylarda çıkış yapan eşli hayatta kalma korku oyunu Spooky Men, normal şartlarda 45 TL'den satışta olması gerekirken fiyatı bir anda 100.000 TL'ye yükseldi. Oyun sadece bizim para birimimize özel değil diğer para birimlerinde de bilerek bu şekilde girilmiş durumda.
 
Oyun dikkatleri üzerine çekmeye çalışıyor
 
 
 
Spooky Men adlı oyun bağımsız bir yapım proje karşımıza çıkıyor. Şu ana kadar pek fazla kişi tarafından duyulmamış ve kenarda kalan projeler için belli zamanlarda bu şekilde girişimlerde bulunuluyor. Bu da oyunların tanıtılmasını ve öne çıkmasını sağlıyor. İşte Spooky Men oyunu da bunlardan biri.
 
 
 
Diğer taraftan geçtiğimiz saatlerde Dying Light'ın yüzde 492'lik bir zam artışından bahsettik. Aynı zamanda birçok eski Disney oyununa da çeşitli oranlarda zamlar eklenmiş durumda. İçerisinde bulunduğumuz duruma bakacak olursak daha fazla fiyat artışının yakın zamanda geleceğini söyleyebiliriz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Steam Platformlar: PC Geliştirici: Steam Dağıtıcısı: Steam Tür: Platform Çıkış Tarihi: 12 Eylül 2003
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler