Sporcusundan Spikerine Altyazılı FIFA12 Videoları

FIFA 12 her yıl olduğu gibi çok iddialı..
08.08.2011 16:13 Ersin Kılıç


     Sahip olduğu online özellikler dışında Impact Engine gibi yeniliklerle de futbol severlerin büyük merakla beklediği FIFA 12 için yeni videolar gelmeye devam ediyor. Bizde BSC ekibi olarak bu videoları Türkçe altyazılı olarak karşınıza çıkarıyoruz.
 
     FIFA 12'nin kapak yıldızlarından biri olan Kaka için geçtiğimiz günlerde bir video yayınlanmıştı. Aşağıdaki oynatıcıdan türkçe altyazılı versiyonunu izleyebileceğiniz bu video haberinde aşağıdaki cümlelere yer vermiştik; 
 
     "Bu videoda dünyaca ünlü futbolcu Kaka'nın oyun severler tarafından sorulara verdiği yanıtları görüyoruz. 'Yeni FIFA'nın kapak yıldızı olmak heyecan verici mi?' sorusuna 'Tabi ki heyecan verici, oyunu milyonlarca oyun sever oynuyor' cevabını veren Kaka, 'Attığın en iyi gol hangisiydi?' sorusuna ise 2007 Şampiyonlar ligindeki Manchester United'a karşı attığı golü söylemiş.

      Kısacası bu videoda oyun dışında futbolcunun kariyeri hakkında da bazı soruların cevaplandığını görüyoruz. Öyle ki sorular arasında 'Maçtan sonra nasıl rahatlarsın?' gibi ilginç sorularda bulunuyor. Futbolcunun bu soruya cevabı ise 'Ailemin yanında, oğlum ve yeni doğan kızım ile birlikte olarak' şeklinde olmuş."
 
     Kaka videosu dışında FIFA 12'den iki önemli videomuz daha bulunuyor. Bu videoların ilkinde oyunun spiker ve yorumcularına yer verilmiş. Yani Martin Tyler ve Alan Smith'e...FIFA serisini yakından takip eden oyuncular Andy Gray'ı hatırlayacaktır. Ünlü yorumcu bu sene yerini Alan Smith'e bıraktı ve görünüşe bakılırsa fazla yabancılık çekmeyeceğiz. Bu videoda ikili ile söyleşiden başka kayıt anından görüntülere de yer verildiğini görüyoruz.
 
     FIFA 12'den altyazılı son videomuz ise oyunun bir diğer yapım aşamasından oluyor. Grafikleri dışında animasyonları ile de bizleri büyüleyeceğe benzeyen FIFA 12'nin bu videosunda da oyunun Motion Capture aşamasına yer verilmiş. Videoda David Chimuento ve Camilo'yu oyunun motion capture çalışmalarında görüyoruz. Oyun hakkında bilgiler verildiği gibi bu videoda Motion Capture işinin ne kadar özverili olduğu da oyun severlere sunulmuş.
 
     Aşağıdaki oynatıcılardan bu üç videoya ulaşabilirsiniz.





İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 12 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 30 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 83 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 2 Saat önce FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 2 Saat önce Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 3 Saat önce Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 8 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler