Spotify, League of Legends’ın Özel Global Audio Hizmet Sağlayıcısı oldu

24.08.2020 16:21 Hamit Can Sayılgan

 
     Spotify, dünya genelindeki milyonlarca League of Legends tutkunu için eşsiz ve kusursuz bir audio evreni yaratmak amacıyla e-spor alanındaki ilk işbirliğini Riot Games ile duyurdu.
 
Spotify bugünden itibaren League of Legends’ın özel ve ilk global audio hizmet sağlayıcısı oldu.

     Bu işbirliği neleri kapsıyor:
 
     • Özel ve orijinal podcast içeriği: Bu yılın planlamasında uzun süredir yer aldığı gibi Spotify, League of Legends e-sporları çerçevesinde sürekli olarak devam edecek podcast serileri üretecek.

     • Resmi League of Legends Hub’ı: League of Legends dünyasında müzik zaten çok önemli ama Spotify bu konuyu bir adım öteye taşıyor ve oyun ekosisteminden ilham alarak yeni müzik, podcast ve This is League of Legends ile Official League of Legends Playlist (Resmi League of Legends Çalma Listesi) gibi çalma listelerinden oluşan bir hub yaratıyor. 

     • Özel Müzik Anları: Spotify, Worlds Anthem’in oluşturulma aşamasına kamera arkası bir bakış ile birlikte Spotify üzerinden Worlds Anthem Takeover’ı sunacak. Bu müzikal marş, özel bir müzik videosuyla yayınlanan ve Dünya Şampiyonası’nın açılış seremonilerinde çalınan yılın beklenen şarkısı.

     Bu uzun soluklu bir işbirliğinin sadece başlangıcı. Spotify ve Riot Games müzik, podcast ve oyun tutkunları için güçlü bir ses deneyimi sunmak üzere birlikte çalışmaya devam edecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
League of Legends Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 2 Saat önce Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 2 Saat önce Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 3 Saat önce F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 4 Saat önce Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler