Spyro Reignited Trilogy 10 Milyon Satışa Ulaştı!

02.09.2023 16:48 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Activision ve geliştiriciliğini Toys for Bob ekibinin üstlendiği platform macera oyunu Spyro Reignited Trilogy'nin dünya çapında 10 milyon adet sattığı açıklandı. Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto's Rage! ve Spyro: Year of the Dragon'un yeniden yapımlarını içeren koleksiyon ilk olarak 13 Kasım 2018'de PlayStation 4 ve Xbox One için piyasaya sürüldü. Ardından 3 Eylül 2019'da Switch ve Steam üzerinden PC'de satışa sunuldu.
  
Spyro serisi yeni yılını kutlayacak
 
 
 
Spyro serisi 9 Eylül'de 25. yılını kutlayacak. Activision ekibi bu kapsamda yaptığı basın açıklamasında "25. yıl dönümü kutlamalarını takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz" ifadelerini kullandı.
 
İlk etapta Insomniac tarafından geliştirilen ve Sony tarafından yayınlanan sevilen platform oyunu Eylül 1998'de PlayStation için piyasaya sürüldü. Oyun çıkışıyla beraber eleştirmenlerin beğenisini kazandı. Hayranlar mor renkli ejderhayı Crash Bandicoot'un yanına yakıştırdığını ve yeni bir maskot olarak gördüklerini aktardı.
 
Sonraki yıllarda Toys for Bob, üç oyunu kapsayan Spyro Reignited Trilogy'yi Kasım 2018'de piyasaya sürdü. Üçlemenin tümü olumlu eleştiriler aldı ve hayranlar tarafından sevildi. Spyro hayranları, orijinal ilk üç oyunun yeni bir düzenleme almasına sevindi. 
 
Spyro Reignited Trilogy, piyasaya sürülmesinden bu yana PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC dahil olmak üzere birçok platforma geldi. 
 
Peki siz bu seriyi seviyor musunuz? 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Spyro Reignited Trilogy Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: Activision Dağıtıcısı: Activision Tür: Platform Çıkış Tarihi: 21 Eylül 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 30 Nisan Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler