Spyro Reignited Trilogy GameStop Almanya Üzerinde Switch için Listelendi

11.02.2019 11:05 Gazali Çetinkaya

 
Spyro Reignited Trilogy bu kez GameStop Almanya tarafından Nintendo Switch için listelendi. Listeleme Nintendo Switch versiyonunun 16 Ağustos 2019 tarihinde çıkış yapacağını söylüyor.

Spyro Reignited Trilogy daha öncesinde de Nintendo UK resmi websitesinde Nintendo Switch için ve oyunun resmi websitesinde Nintendo Switch ve PC için kısa bir süreliğine listelenmiş ve kaldırılmıştı.

Yine Activision'ın yayıncılığını üstlendiği Crash Bandicoot N. Sane Trilogy ilk başta PlayStation 4 için çıkış yapmıştı ve daha sonra Xbox One, Nintendo Switch ve PC'ye gelmişti. Spyro Reignited Trilogy şu anda PlayStation 4 ve Xbox One platformları üzerinde ulaşılabilir durumda ve henüz bir duyuru yapılmasa da çok büyük olasılıkla Nintendo Switch ve PC'ye de gelecektir.

Üçleme Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto’s Rage! ve Spyro: Year of the Dragon oyunlarının remastered versiyonlarını içeriyor.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler