Squadron 42'nin Yakın Bir Zamanda Çıkması Beklenmiyor

24.12.2020 14:21 Gazali Çetinkaya

 
Cloud Imperium Games, Star Citizen'ın bağımsız tek oyunculu hikaye modu Squadron 42 için durum güncellemesi paylaştı.
 
Şirketin kurucularından Chris Roberts'ın belirttiğine göre, Squadron 42'nin çıkışı ve tamamlanma tarihi hakkında konuşmak için şu an çok erken.
 
Geliştirici ekip, oyunu sorunlarından arındırılmış ve tamamen cilalanmış bir şekilde sunmak istiyor ve sadece çıkarmış olmak için çıkarmak istemiyor.
 
Geliştirme sürecinde son aşamaya gelinene ve geri kalan sürenin oyunu bitirmeye yeteceğine inanıldığı zamana kadar oyundan hiçbir oynanış videosu yayınlanmayacak. Bir oyunun pazarlama kampanyasının çok uzun süremeyeceği için erkenden oynanış videosu yayınlamak istemiyorlar ve oyundan spoiler vermek de istemiyorlar.
 
Chris Robert, Squadron 42'yi güzelce paketlenmiş, çam ağacının altında duran ve harika olacağı dışında içinde ne olduğunu tam olarak bilmediğiniz bir yılbaşı hediyesi gibi düşünmenizi istiyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Citizen Platformlar: PC Geliştirici: Cloud Imperium Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler