Square Enix, DS İçin Cross Treasures'i Duyurdu

Haftalık Shounen Jump dergisinde görev alan ressam Shinya Suzuki, oyunda karakter tasarımcısı olarak yer alıyor.
22.08.2009 02:37 Talha Aynacı

     Square Enix her ne kadar kendi dergisini yayınlasada, sırada ki oyunları için dışardan bir bakışa ihtiyaç duyarak, aylık yayınlanan V Jump dergisi okuyucularının tercihleriyle şekil almış Cross Treasures'i Nintendo DS için duyurdu.
 
     RPG türü olacak olan  Cross Treasures'un ana teması beraber oynamaya dayalı olacak. 4 kişiye kadar çoklu oyuncu desteği olan yeni RPG oyununda; karakterlere ve hatta dünyalara hayat vermek ve diğer oyuncuların oluşturduğu dünyalara bağlanmak ve onlarla etkileşimde bulunmak sizin elinizde olacak.
 
     Eğer takım oyununa sıcak bakmıyorsanız, Square Enix birde oyunun tek kişilik modunu Nintendo DS kullanıcılarına sunuyor. Oyunun oynanabilirliği veya kontrol şeması hakkında detay vermeyen Square Enix, kontrollerin basit olacağını açıkladı.
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cross Treasures Platformlar: DS Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PUBG: Battlegrounds 43.2 Güncellemesi, Oyuna Bentley Araç Kozmetikleri ve Yeni Bir PvE Modu Ekliyor 2 Saat önce Yeni Sezonla eFootball Championship’in 2027 Dünya Finali Elemeleri Daha Kapsamlı Bir Hale Geliyor 08 Ekim The Ascent Ultimate Edition, Nintendo Switch 2'de Ön Siparişe Açıldı 06 Ekim Last Epoch'un 5. Sezonu "Rage of the Frostborn" Başlıyor! 02 Ekim eFootball™ Kick-Off'un Yeni "Lig Modu" Şimdi Sizlerle! 29 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler