Square Enix Final Fantasy VII Remake'i Diğer Platformlara Çıkarmayı Planlamıyor

11.07.2019 20:21 Gazali Çetinkaya

 
Geçtiğimiz günlerde Xbox Almanya Final Fantasy VII Remake'in 3 Mart 2020'de Xbox One'a da geleceğini sosyal medya hesapları üzerinden paylaşmış ve bu paylaşımı kısa bir süre içinde kaldırmıştı.

Bugün de Xbox Almanya sosyal medya yöneticilerinden Maxi Graff bir hata olduğunu açıkladı ve Squenix Enix de oyunu PlayStation 4 dışında diğer platformlara çıkarmayı planlamadıklarını belirtti.

Squenix Enix temsilcisi Videogameschronicle sitesine yaptığı açıklamada "Daha önce de duyurulduğu üzere, Final Fantasy VII Remake 3 Mart 2020'de PlayStation 4 için çıkacak. Diğer platformlar için planımız yok." dedi.
 
Yine de bu açıklama sadece 3 Mart 2020 için yapılmış olabilir. Hatırlayacağınız üzere, oyun E3 2015'te duyurulduğunda fragmanın sonunda "İlk PlayStation 4'te oynayın" yazıyordu. Bu yüzden PlayStation 4'ten sonra oyunu diğer platformlarda görme ihtimalimiz halen var. Tabii o zamandan bu yana bir değişiklik olmadıysa.
 
Final Fantasy VII Remake, 1997'de çıkan efsanevi rol yapma oyunu Final Fantasy VII'nin gerçek zamanlı ve stratejik komut tabanlı savaş sistemini ile tamamen yeniden yapılmış hali. Hikaye orijinal oyunda olduğu gibi, Cloud Strife adlı paralı askerin ‘Mako’ enerji reaktörlerine yapılan bir dizi akına katılması için kiralanmasıyla başlıyor. Onun çevre savaşçısı çalışanları bunların gezegendeki yaşam enerjisini bitirdiğine inanıyorlar. Ortaya çıkan kaosta Cloud, yaşamını ve dünyayı sonsuza kadar değiştirecek bir şey keşfediyor.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy VII: Remake Platformlar: PS4 Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Nisan 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 9 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler