Square Enix, Final Fantasy Versus 13'e Odaklandı

Final Fantasy Versus 13 karanlık bir dünyaya sahip olacak
11.09.2011 11:47 Alkan Adakaner


     Square Enix, Final Fantasy Versus 13 ile ilgili uzun zamandır bilgi vermiyor. Tokyo Game Show 2011'de de görülmeyecek oyun aslında FF hayranlarının en çok beklediği yapımlardan birisi olma özelliğini taşıyor. Bu oyunun Final Fantasy XIII-2'den daha çok bekelndiğini söylememiz mümkün.
 
    Bu oyuna yeterli ilgiyi göstermediğini düşündüğümüz Square Enix ise sonunda yoğun çalışmalara başlıyor. Final Fantasy XIII-2‘de çalışan Motomu Toriyama ve Yoshinori Kitase bundan sonra Final Fantasy Versus XIII ve Final Fantasy Type 0'a odaklanacaklarını açıkladılar.
 
    Ana ekiplerin geliştirme güçlerinin %100'ünü bu oyunlara ayıracaklarını söyleyen iki yetkili Final Fantasy hayranlarına bir müjde vermiş oldu. Bakalım Final Fantasy Versus XIII 2012 sonuna yetişecek mi?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dağıtıcısı: Tür: Çıkış Tarihi:
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Sezonla eFootball Championship’in 2027 Dünya Finali Elemeleri Daha Kapsamlı Bir Hale Geliyor 08 Ekim The Ascent Ultimate Edition, Nintendo Switch 2'de Ön Siparişe Açıldı 06 Ekim Last Epoch'un 5. Sezonu "Rage of the Frostborn" Başlıyor! 02 Ekim eFootball™ Kick-Off'un Yeni "Lig Modu" Şimdi Sizlerle! 29 Eylül Elyzio, İstanbul’da Geçen Psikolojik Macera Oyunu Pera Coda'yı Yayınlamak İçin PUBLSH ile El Sıkıştı 29 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler