Square Enix, Forspoken'ın satışlarından memnun değil

12.03.2023 15:22 Mehmet Tandoğan

 
 
Bu yılın Ocak ayında Square Enix tarafından yayınlanan parkur temelli açık dünya aksiyon macera oyunu Forspoken'ın satışlarının pek verimli olmadığı bildirildi. Luminous Productions tarafından geliştirilen yapım, oyuncu topluluklarını da ikiye bölmüş durumda. Bir kısım oyuncu parkur sisteminin eğlenceli olduğunu ve bunun yeterli olduğunu belirtirken diğer oyuncu grupları ise bunun da oyunu kurtarmadığını belirtti.
 
Forspoken'ın satışlarından ekipler memnun değil
 
 
 
Parkur ve dövüş mekaniklerinin ön planda olduğu ancak oyunculara istediğini veremeyen yapım şu anda Steam'de karışık incelemelere sahip bir şekilde karşımıza çıkıyor. Zorlu bir çıkış yapan Forspoken'ın satışları şu anda istenildiği gibi gitmiyor. 
 
Öte yandan Square Enix başkanı Yosuke Matsuda bu konuyu genişletmek adına çeşitli açıklamalarda bulundu ve şunları söyledi: "Parkur ve dövüş mekanikleri de dahil olmak üzere genel olarak aksiyon sistemi hakkında olumlu geri bildirimler aldık. Bu olumlu geri dönüşleri bir sonraki projelerimizde değerlendireceğiz. 
 
Bununla beraber satışlarımız oldukça cansız. Şubat ve Mart ayında çıkış yapacak oyunların satış performansları önemli olsa da 2023/3 mali yılı kazançlarımız için aşağı yönlü bir ön görüyoruz."
 
Peki siz Forspoken oyunu hakkında neler düşünüyorsunuz? 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Forspoken Platformlar: PC Geliştirici: Luminous Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 38 Sn önce The Rogue Prince of Persia'dan Beklentileriniz Nelerdir? 1 Saat önce Strateji Simülasyon İçerikli Norland 16 Mayıs'ta Çıkacak 1 Saat önce Çok Oyunculu Baladins, PC için 15 Mayıs'ta Çıkıyor 1 Saat önce Aksiyon Oyunu Dunjungle, PC için Duyuruldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler