Square Enix Multiplayer'a Daha Fazla Önem Verecek

24.06.2010 09:39 Alkan Adakaner


 
      Square Enix'in oyunlarında multiplayer modlara çok önem verildiğini söyleyemeyiz, özellikle rpg oyunlarında bu pek düşünülmüyor. Yeni nesille birlikte multiplayer moda sahip olmayan oyunların eksik gibi kabul edilmesi bir yana satışları da düşük oluyor, çünkü oyuncular senaryo modunu bitirdikten sonra oyunlarını sattıkları için 2. el piyasası firmanın satışları düşürüyor.
 
     Bunun farkında olan Square Enix başkanı Yoichi Wada da "İleride piyasaya çıkaracağımız oyunların hepsinde şöyle ya da böyle bir çeşit multiplayer element bulunacaktır." sözleriyle konunun üzerinde durduklarını açıkladı.
 
     Firmanın piyasaya süreceği Lara Croft and the Guardian of Light ve Front Mission Evolved gibi oyunlarda multiplayer elementler önemli yer kaplıyor. Bunun yanın sıra Final Fantasy XIV'te Final Fantasy XI'in yolundan giderek devasa online bir rpg olacak.
 
     İlginç noktalardan biri ise Deus Ex: Human Revolution'da multiplayer modların bulunmayacak olması. Yoichi Wada'nın bu sözlerinden sonra Square Enix bu konuda bir değişiklik yaptırır mı açıkçası sanmıyoruz.
 
kaynak
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lara Croft and the Guardian of Light Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: Epic Games Sızıntısı, Civilization 7 ve Daha Fazlası 47 Dk önce Steam'de Bedava Oynadığınız Banana Oyunundan Yeni Rekor 15 Haziran Twitch CEO’sunun Gelecek Yenilikleri Gösterdiği Anlar Viral Oldu 15 Haziran Ghost of Tsushima İçin 6 GB'lık Yeni Güncelleme Yayınlandı 15 Haziran Life is Strange: Double Exposure'dan 18 Dakikalık Oynanış Videosu 15 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler