Square Enix, Nintendo Konsollarına Yeni Yapımlar Getirecek

23.06.2014 15:17 Ömür Gencer


     Pek çok bilinen ve kaliteli RPG oyunlarının dağıtımcılığını ve yapımcılığını yapan Square Enix, Nintendo konsollarına yeni yapımlar getireceğini duyurdu. Firmanın 3DS ve Wii U'ya getirmeyi planladığı yapımlar arasında Final Fantasy Explorers, Dragon Quest XI bulunuyor ve daha fazlası da yakın zaman da duyurulacak.
 
    Bu oyunlar arasında yer alan Final Fantasy Explorers, haftalık oyun dergisi Famitsu'ya konuk oldu ve oyunda yer alacak bazı işler hakkında detaylar paylaşıldı. Dragoon, Paladin, Thief, Ninja, Red Mage, Time Mage ve Bard arasından iş seçebileceğiz.
 
    Açıklanan diğer bilgilere göre oyun büyük bir adada geçecek ve tüm bu ada üzerinde dilediğiniz gibi gezebileceksiniz. Ayrıca oyunda yendiğiniz canavarları takımınıza dahil edip onlarla yan yana savaşabileceksiniz. Final Fantasy serisine multiplayer RPG deneyimi sunacak Final Fantasy Explorers söylenene göre 100-200 saat arası süren bir oynanışa sahip olacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy Explorers Platformlar: 3DS Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ubisoft Birden Fazla Assassin’s Creed Remake Projesi Geliştiriyor! 28 Haziran Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı İçerisinde 6 Oyun Ekleniyor 28 Haziran Elden Ring Shadow of the Erdtree Üç Günde 5 Milyon Sattı! 28 Haziran VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Süper Hafta Heyecanı! 28 Haziran Frostpunk 2 Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi 28 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler