Square Enix'in Online Stratejilerinde DLC Önemli

15.04.2010 14:16 Alkan Adakaner

 
 
    Square Enix'in Avrupa kolunun en yetkili ismi Phil Rogers, özellikle bu nesilde büyük bir yükselişe geçen dijital içeriklerin kendileri için de önemli olduğunu söyledi.
 
     Develop ile söyleşi yapan Rogers, indirilebilir olarak satılacak oyunların şirket politikasında büyük bir yer kapladığını, Tomb Raider dünyasında geçecek yeni oyunları "Lara Croft and the Guardian of Light"'ın bu konuda firmaya öncülük edeceğini belirtti.
 
     Square Enix ve Eidos birleşmesinden dolayı da oldukça mutlu olduğunu söyleyen Ceo, herşeyin yolunda gittiği için çok mutlu olduğunu söylüyor.
 
     Özellikle Eidos oyunları ile birlikte yeni oyuncu kitlelerine hitap etmeyi başaran Square Enix, Lara Croft and the Guardian of Light'ın başarısına bağlı olarak indirilebilir içerik ve oyunlara ağırlık verecek gibi görünüyor.
 
     Square Enix de umarız diğer firmalar gibi dijital içerikleri kullanıcıları yolma amacıyla kullanmaz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lara Croft and the Guardian of Light Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Bir Sonraki Hafta Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 13 Dk önce Xbox Games 2024 Sunumunda Gösterilen Tüm Oyunlar 1 Saat önce Tango Gameworks Çalışanı Stüdyonun Son Gününden Görseller Paylaştı 1 Saat önce Final Fantasy 14 Dawntrail Çıkış Fragmanı 2 Saat önce ARK: Survival Ascending'de AMD FSR 3.0 Nasıl Etkin Hale Getirilir? 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler