Square Enix'ten Denuvo'ya Teşekkür Mesajı

26.06.2017 10:28 Gazali Çetinkaya

 
   Korsan oyuna karşı mücadelede en çok tercih edilen sistemlerden birisi olan Denuvo websitesindeki referanslar kısmını güncelledi ve Japon video oyun dağıtıcısı/geliştiricisi Square Enix'in mesajını ekledi.
 
   Square Enix,

"Ekibinizin sunduğu inanılmaz hizmetten dolayı size teşekkür ederiz - Sizinle ortak olmak harika! İnsanları oyunları satın almaya zorunlu kıldığınız için teşekkürler."
 
   Square Enix şu ana kadar Just Cause 3, Rise of the Tomb Raider, Deus Ex: Mankind Divided, NieR: Automata, Dragon Quest Heroes II ve Hitman oyunlarında Denuvo'nun Anti-Tamper teknolojisini kullandı.
 
   Baktığımızda tüm bu oyunlar kırıldı ancak kırılmaları oldukça uzun sürdü. Oyunlarda satış anlamında en önemli zaman dilimi çıkış yaptığı ay. Square Enix'in memnuniyetinden anlayacağımız üzere de oyunlarının belli bir süre korunması firmalar için yeterli oluyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 8 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler