Square Enix'ten Final Fantasy X-3 ve FF 15 ile İlgili Açıklamalar

09.04.2014 11:00 Alkan Adakaner


     Japonya'nın en popüler oyun dergisi Famitsu'ya açıklamalarda bulunan Square Enix yetkilileri serinin sıradaki oyunu Final Fantasy XV ve söylentisi devam eden Final Fantasy X-3 ile ilgili akıldaki soruları yanıtladılar.
 
     Final Fantasy XV'in gelişim aşamasının oldukça iyi gittiğini söyleyen yetkililer, şu an Final Fantasy X-3 gibi bir proje üzerinde çalışmadıklarını söylüyorlar. Dissidia: Final Fantasy yönetmeni Mitsunori Takahashi de bu seriye yeni bir oyun eklemek istiyormuş. Yine de şu an Dissidia serisi ile ilgili resmi bir gelişme yok.
 
    Bir süre önce Square Enix yeniden hardcore RPG kökenlerine dönmek istediği konusunda açıklamalar yapmıştı. Umarız Final Fantasy serisi de bundan nasibini alır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XIII-2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 3 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 4 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 4 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler