Stadia'nın İkinci Özel Oyunu Duyuruldu: Spitlings

26.11.2019 20:53 Özgür Eroğlu

 
Oyunları stream ederek oynadığınız Google'ın Stadia teknolojisi için yeni bir oyun duyuruldu: Spitlings. Hatta bu oyun GYLT gibi belirli bir süre için Stadia'ya özel olacak. Bu sürenin ne kadar olacağı şu an belli değil. Oyunun çıkış tarihi henüz açıklanmadı. 
 
Spitlings, 4 kişil co-op destekleyen, rakiplerinizin aynı zamanda dostunuz olduğu bir oyun. Hem kazanmak için arkadaşlarınızdan daha fazla canavarı öldürmeye çalışacaksınız, hem de arkadaşlarınızı korumaya çalışacaksınız. Eğer arkadaşlarınızdan birisi ölürse, baştan başlarsınız. 
 
Spitlings'de hem tek oyunculu mod hem de arcade mod bulunuyor. 100'den fazla bölüm bulunuyor. Ayrıca kilidini açabileceğiniz 30 farklı tema ve karakterler bulunuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Spitlings Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Massive Damage Dağıtıcısı: HandyGames Tür: Party Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 12 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler