Stanley Parable Üç Günde 100.000 Sattı

Sıradan bir ofis günü mü?
22.10.2013 12:58 Gökhan Yılmaz

 
     First Person bakış açısıyla hikaye anlatan ve etrafı keşfetmenize izin veren bağımsız oyun The Stanley Parable'ın dijital satışları ilk üç gününde 100.000 adedi aştı. Bu konu hakkında yapımcısı Davey Wreden şunları söyledi:
 
     "Oyunun geliştirme aşamasında beş adet tanıtım videosu yayınladık fakat bunların hiç biri oynanış görüntüsü içermiyordu. Eğer pazarladığınız şey özünde orijinalse ve ilginçse başka birşeye ihtiyacınız olmuyor. Bizim odak noktamız her zaman oyuncunun keyif alıp bir parçası olabileceği bir deneyim yaratmaktı, hiç bir zaman daha fazla satış getirecek kaygısıyla ona göre tasarlamadık."
 
     The Stanley Parable oyunculara farklı bir deneyim ve hikaye sunuyor. Veya sunmuyor. Bu sizin oynanışınıza bağlı. Aşağıdan oynanış videosuna göz atabilir veya demosunu indirip kendiniz deneyebilirsiniz. Oyun kısa bir süreliğine %20 indirim ile Steam'de 12$'a satılıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Stanley Parable Platformlar: PC Geliştirici: Galactic Cafe Dağıtıcısı: Galactic Cafe Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 17 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 2 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 3 Saat önce Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 4 Saat önce Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler