StarCraft II: Heart of the Swarm Kodları Kazanın

Bu düşmanımızın kim olduğunu mail aracılıyla göndermeniz yeterli!
17.12.2012 19:15 Gökhan Yılmaz

 
     Geçtiğimiz yılların en başarılı strateji oyunlarından biri olan StarCraft II macerası Wings of Liberty ile start vermişti. Önümüzdeki sene 12 Mart tarihinde gelecek olan eklenti paketi Heart of the Swarm için ön hazırlık yapmaya ne dersiniz? Oyun için düzenlenecek kapalı beta testlerine katılmak için 50 okura StarCraft II: Heart of the Swarm kodu vereceğiz.
 
     Kodlardan 30'unu yine her zamanki gibi yarisma@bolumsonucanavari.com adresine mail göndererek kazanma şansı bulanlara dağıtacağız. Diğer 20'si ise Bölüm Sonu Canavarı'nın Facebook sayfasından dağıtılacak. Katılımlar 31 Aralık tarihine kadar devam edecek.
 
    BSC üzerinden dağıtılacak kodları kazanma şansı için aşağıdaki soruyu cevaplayıp adınızı ve soyadınızı göndermeniz gerekli. Facebook sayfasındaki dağıtımlar ise ilgili resmi beğenip paylaşmanız yeterli olacak. Herkese bol şanslar!
 
     Soru: Heart of the Swarm ek paketinin kapağında da yer alan ana düşmanın ismi nedir?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
StarCraft II: Heart of the Swarm Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 12 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler