"StarCraft II: Heart of the Swarm'ın %99'u Bitti"

16.06.2012 08:47 Tunahan Başol


     StarCraft II'nin yeni genişleme paketi olacak olan Hearts of the Swarm henüz çıkış tarihine sahip değil. Anca geliştiricileri neredeyse bittiğini söylüyorlar.
 
     Oyun dünyasının önemli sitelerinden Kotaku'nun, Heart of the Swarm'ın baş tasarımcısı Dustin Browder ile yaptığı röportajda, Browder'a oyunun bitip bitmediği sorulmuş. Browder da buna karşılık olarak "Biz oyunun %99'unu tamamladık. Fakat geriye kalan %1'lik kısım zorlu" cevabını vermiş.
 
     Bütün görevlerin oynanabilir olduğunu ve birliklerin işinin bittiğini söyleyen Browder açıklamalarına,"Herşey için yapılacak birşeyler var. Bu biraz açık uçlu bir soru olsun veya olmasın ama var. Ayarlamak ve cilalamak bizim oldukça zamanımızı alır." ifadesiyle devam etti. 
 
     Röportajın sonunda "Ne zaman bitireceğimizi henüz bilmiyorum" diyerek çıkış tarihi vemeyen Dustin Bowder, en azından neredeyse bittiğinin haberini verdi.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
StarCraft II: Heart of the Swarm Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 12 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 6 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 8 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 8 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler