StarCraft Remastered Duyuruldu

26.03.2017 09:02 Gazali Çetinkaya

 
 
   Geçtiğimiz haftalarda söylenti olarak karşımıza çıkan StarCraft Remastered resmi olarak doğrulandı.
 
   Blizzard Entertainment, Seul/Kore'de gerçekleşen ‘I <3 StarCraft' etkinliği esnasında orijinal StarCraft ve StarCraft: Brood War'un yüksek çözünürlüklü remastered sürümünün StarCraft Remastered adı altında çıkış yapacağını duyurdu. 
 
   StarCraft Remastered; remastered grafikler, 4K UHD desteği, gözden geçirilmiş diyalog ve ses, geliştirilmiş matchmaking sistemi, Blizzard'ın çevrimiçi ağına "tam bağlantı" 13 adet dil desteği (8 tanesi yeni, 5 tanesi orijinal oyundan) ve klasik StarCraft oynanışı sunacak.
 
   StarCraft: Remastered bu yaz Mac ve Windows PC için çıkış yapacak. 
 
   Duyuru videosuna aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz. Ek olarak StarCraft Remastered hakkında detaylı bilgi ve orijinal oyun ile remastered sürümü karşılaştırabildiğiniz görüntülere de starcraft.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
StarCraft: Remastered Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: RTS Çıkış Tarihi: 14 Ağustos 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 35 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 2 Saat önce Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 2 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade II İçin Türkçe Dil Desteği Eklendi 3 Saat önce Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Bu Sonbaharda Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor 3 Saat önce Manor Lords Steam'de 3 Milyon İstek Listesi Sayısına Ulaştı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler