Star Citizen, 10 Günden Daha Kısa Sürede 2 Milyon Dolardan Fazla Bağış Topladı

02.01.2020 22:13 Özgür Eroğlu

 
 
2012 yılında duyurulan, Cloud Imperium Games'in geliştirdiği ve bağış kampanyası başlatılan devasa boyuttaki, uzay simülasyon oyunu Star Citizen'ın, bağış kampanyasından topladığı para artarak devam ediyor.
 
Geçtiğimiz günlerde oyunun Aralık 2019 tarihinde 10 milyon $ bağış topladığını sizlere aktarmıştık. Bunun üzerine Star Citizen, bu geride bıraktığımız tatil döneminde 2 milyon $'dan fazla bağış topladı. Bu da yaklaşık olarak 10 günden daha kısa bir sürede 2.5 milyon $'a yakın bir bağış toplamış oluyor. 
 
Bu olaydan sonra oyunun şu anda topladığı toplam bağış miktarı 261,395,217 $. Bu para miktarının sadece bağışlardan oluştuğunu, reklam gelirleri, sponsorluk gibi gelirler bu sayıya dahil değil. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Citizen Platformlar: PC Geliştirici: Cloud Imperium Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 1 Saat önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 6 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 6 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 7 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler