Star Citizen 350 Milyon Dolardan Fazla Fon Topladı

16.03.2021 09:06 Gazali Çetinkaya

Uzay simülasyonu Star Citizen'ın topladığı fon miktarı 350 milyon doları aştı.
 
Aralık ayında 6 milyon dolar, Ocak ayında 3 milyon dolar ve Şubat ayında 5 milyon dolar elde etmiş. 12 Mart'ta Aziz Patrik Günü'nün kutlandığı etkinlikte ise tek başına yarım milyon doları gördü.
 
Oyun 45 dolar olan başlangıç paketlerinden, aboneliklerden ve oyun içi sanal uzay gemilerinden para kazanıyor ve geliştirici Cloud Imperium Games'in belirttiğine göre para direkt olarak oyunun geliştirme sürecine aktarılıyor.

Oyunu şimdiye kadar toplamda üç milyondan fazla kişi oynadı ve ücretsiz etkinliklerle dahil olan oyuncular da bu sayıya dahil.

Star Citizen ve bağımsız tek oyunculu hikaye modu Squadron 42'nin hâlâ bir çıkış tarihi yok ve yakın zamanda çıkacak gibi de durmuyorlar. Star Citizen şu anda 3.12 alfa sürümünde oynanabilir durumda. 2021'nin sonuna kadar alfa 3.16 sürümüne geçmesi bekleniyor.

Cloud Imperium Games ayrıca iki yeni video yayınladı. Biri oyuna gelecek yeni buggy aracını gösteriyor. İkincisinde oyunun görsel efekt ekibi bazı soruları yanıtlıyor.
 
robertsspaceindustries.com/star-citizen
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Citizen Platformlar: PC Geliştirici: Cloud Imperium Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Rogue Prince of Persia'dan Beklentileriniz Nelerdir? 5 Dk önce Strateji Simülasyon İçerikli Norland 16 Mayıs'ta Çıkacak 23 Dk önce Çok Oyunculu Baladins, PC için 15 Mayıs'ta Çıkıyor 41 Dk önce Aksiyon Oyunu Dunjungle, PC için Duyuruldu 1 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler