Star Citizen'ın Sosyal Modülü Oyunculara Sunuldu

30.08.2015 13:04 Ömür Gencer


     PC'ye özel olarak gelen Star Citizen'ın yeni bir modülü oyunculara paylaşıldı. "Social module" adlı bu yeni modülle oyuncular görev arasında belli yerlerde bir araya gelerek birbirleriyle etkileşime geçebiliyorlar.
 
     Geliştirici ekip Cloud Imperium Games yayınladığı açıklamada "Bu modül Star Citizen'ın kalıcı olacak evrenine attığımız ilk adımı temsil ediyor. Bundan sonra oyuncular daha önce görülmemiş modüllerin geleceğini görecekler." cümlesine yer veriyor.
 
      Yapımcı ekipten Tony Zurovec, bu sosyal modülün üç yönden önemli olacağını dile getiriyor: Modül, oyunu oyuncu topluluğuna daha açık bir hale getirecek ve şehirlerin nasıl görüneceğine dair fikirler verecek. Gelecek teknolojiler için deneme bölümü görevi görecek ve üçüncü olarak belirli aralıklarla Star Citizen evrenine eklenecek yeni şeyler için temel niteliği taşıyacak.
 
      Star Citizen'a gelecek bir sonraki büyük güncellemesi belirtilene göre dev bir multiplayer teknolojisi için çok önemli bir rol oynacak. Aynı zamanda oyuna gelecek bu güncelleme Nyx adında yeni bir bölge açacak. Büyük güncellemeler yayınlanmadan bu güncellemeler hakkında daha fazla bilgiye yer verileceğini dile getiren firma, büyük güncellemeler arasında küçük düzenlemelerin yapılacağını da söylüyor. Star Citizen hakkında yeni bilgiler geldikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Citizen Platformlar: PC Geliştirici: Cloud Imperium Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 3 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler