Star Ocean: First Departure R PS4 ve Switch için Duyuruldu

26.05.2019 23:17 Gazali Çetinkaya

 
Square Enix, Star Ocean: First Departure R'ı PlayStation 4 ve Nintendo Switch için duyurdu. Çıkış tarihi ve fiyatı açıklanmadı fakat dünya genelinde çıkış yapacağı doğrulandı.
 
Star Ocean serisi 1996'da doğdu ve 2007'de ilk oyunun remake'i Star Ocean: First Departure PSP için çıkış yaptı. Star Ocean: First Departure R da 2007'de PSP'ye çıkan remake'in ek özellikler ile birlikte sunulacak yüksek çözünürlüklü bir remaster versiyonu olacak. Yani remake'in remaster'ı.
 
Star Ocean: First Departure, bir hastalığın tedavisini bulmaya çalışan üç arkadaşın başka bir galaktik güce karşı savaş içinde olan bir uzay federasyonu ile iletişime geçmesi ile başlıyor. Aksiyon rol yapma oyunu gerçek zamanlı savaş sistemini kullanıyor.
 
Logo ve Katsumi Enami tarafından çizilen Roddick Farrence, Millie Chliette ve Dorne Murtough karakter tasarımlarına aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
 
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Ocean: First Departure R Platformlar: PS4 Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: 5 Aralık 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 4 Saat önce Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 4 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade II İçin Türkçe Dil Desteği Eklendi 5 Saat önce Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Bu Sonbaharda Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor 5 Saat önce Manor Lords Steam'de 3 Milyon İstek Listesi Sayısına Ulaştı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler