Star Trek: Discovery'nin 3. Sezonu Netflix'te Yayınlandı

17.10.2020 01:09 Özgür Eroğlu

 
Bilim kurgu türünün en önemli isimlerinden biri olan Star Trek evreninde geçen son dizilerden biri olan Star Trek Discovery'nin üçüncü sezonu Netflix'te yayınlandı. Geçtiğimiz gün dizi yurt dışında yayınlanmıştı, ancak Türkiye'deki yayın hakları Netflix'te olduğu için bir gün gecikmeli olarak yayınlandı. 
 
Dizinin şu anda sadece ilk bölümü bulunuyor. Diğerleri haftalık olarak çıkacak. 51 dakika uzunluğundaki ilk bölümün tanıtım yazısı şöyle:
 
Solucan deliğinden çıkıp kendini uzak gelecekte bulan Michael, Bood adlı gizemli bir kuryeyle tanışır ve ondan uzun süre önce Federasyon'un başına ne geldiğini öğrenir.
 
Bu sezonun 13 bölüm sürmesi planlanıyor. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Trek Evreninin Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Gene Roddenberry Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: bilim kurgu macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler