Star Trek: Discovery'nin 3. Sezonundan Yeni Görseller Paylaşıldı

14.10.2020 13:53 Özgür Eroğlu

Bilim kurgu türünün en önemli isimlerinden biri olan Star Trek evreninde geçen son dizilerden biri olan Star Trek Discovery'nin üçüncü sezonundan yeni görseller paylaşıldı. 
 
Paylaşılan görsellerin tamamı sezonun ilk bölümünden. Üçüncü sezon da yarın, yani 15 Ekim'de başlayacak. Bahsi geçen görselleri aşağıda bulabilirsiniz.
 
Dizinin dördüncü sezon çekimleri geçtiğimiz haftalarda başlamıştı, ancak hala resmi olarak dizi dördüncü sezon onayı almadı. İlk iki sezonu şu anda Netflix'te bulabilirsiniz. Dizi yayınlandıktan bir süre sonra üçüncü sezon da Netflix'e gelecektir.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Trek Evreninin Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Gene Roddenberry Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: bilim kurgu macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler