Star Wars/Cassian Andor Dizisinin Yönetmeni Değişti

23.09.2020 12:15 Özgür Eroğlu

 
Disney'in Disney+'ı erişime açmasıyla birlikte genişleyen Star Wars evreninin az konuşulan yeni üyesi Cassian Andor dizisinin yönetmeni değişti. 
 
Normalde dizinin yönetmenliğini Rogue One filminin senaristi Tony Gilroy üstlenecekti. Ancak kendisi salgın sırasında dizinin yapılmaya başlanmasının riskli olduğunu belirterek yönetmenlik görevinden ayrıldı, ancak yürütücü yapımcılığı görevinde hala kendisi bulunuyor.
 
Yönetmenlik görevine ise Doctor Who, Sherlcok ve Black Mirror gibi dizilerde yönetmenlik yapan Toby Haynes geldi. Kendisi dizinin ilk 3 bölümünü yönetecek. 
 
Ayrıca yapılan açıklamaya göre dizinin çekimleri önümüzdeki ay yani ekim ayında başlayacak.
 
Dizinin ne zaman yayınlanacağı ne yazık ki bilinmiyor. Ancak yayınlandığında Disney+'a özel olacak. Dizinin oyuncu kadrosunda Diego Luna, Adria Arjona, Genevieve O'Reilly, Stellan Skarsgård ve Alan Tudyk gibi oyuncular bulunuyor. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Star Wars Dağıtıcısı: Star Wars Tür: bilim kurgu macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler