Star Wars: Attack Squadrons Alan Adları Alındı

28.07.2013 09:44 Alkan Adakaner


     Firmalar genellikle markalarını korumak için çeşitli isimleri önceden tescilliyorlar. İlerideki potansiyel bir proje bu tesciller sayesinde korunabiliyor. Buna karşın bu tesciller yeni bir film veya oyunun da habercisi olabiliyorlar.
 
    Disney’in Lucasfilm bölümü Star Wars: Attack Squadrons'un bazı alan adlarını aldı. Bu alan adları arasında StarWarsAttackSquadrons.com, SWAttackSquadrons.com, AttackSquadrons.com ve AttackSquadron.us gibi adresler var. Alan adlarının 26 Temmuz'da alındığını belirtelim.

     Diğer taraftan Electronic Arts ve Disney'in Star Wars oyunları ile ilgili anlaştığını ve önümüzdeki yıllarda Star Wars oyunlarının EA tarafından geliştirileceğini belirtelim.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars: Battlefront Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 12 Dk önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 1 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 1 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 14 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler