Star Wars: Battlefront II Betasının Dosya Boyutları Belli Oldu

05.10.2017 13:03 Tunahan Safdır

 
     Star Wars: Battlefront II'nin çıkışına az bir süre kala beta süreci de başladı ve ilk etapta ön sipariş veren oyuncular betaya erişim sağladı.
 
     Bununla birlikte betanın yükleme boyutları da gün yüzüne çıkmış oldu. Buna göre PC kullanıcılarını 22.8 GB, PlayStation 4 kullanıcılarını 15.3 GB ve Xbox One kullanıcılarını 13.2 GB'lık bir indirme bekliyor.
 
     Ayrıca bazı konsol kullanıcılarının betaya erişememesi yönündeki probleme de açıklık getirildi. Eğer ki oyunu kütüphanenizde göremiyorsanız mağaza sayfasında arama yaparak erişebiliyorsunuz.
 
     Star Wars: Battlefront II'nin betası 6 Ekim itibariyle tüm oyunculara açık hale gelecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars Battlefront II Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 17 Kasım 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 20 Dk önce Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 2 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 3 Saat önce Remedy, İşbirliği Odaklı Multiplayer Oyunu Kestrel'i İptal Etti 3 Saat önce Hades II Erken Erişim Olarak Çıktı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler